GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A csomagokat jellemzően a megrendelés napján feladjuk, azonban az ünnepek miatt megnövekedett forgalom okán a szállító cégek leterheltsége néhány napos késedelmet okozhat. 
A szállítási idő függ a rendelés leadásának idejétől, de törekszünk a tőlünk telhető leggyorsabb módon teljesíteni megtisztelő rendelésed. 
Folyamatban van expressz szállítócéggel történő megállapodás.

13 teljes hetet, egy negyedévet foglal magában, amely fix dátumozatlansága miatt bármemelyik héten elkezdhető vagy folytatható. Úgy alakítottuk ki, hogy három hónapon keresztül méltó társad lehessen. Az alapvető célja a növekvő önismeret általi, vágyak és célok mentén haladó személyes fejlődés, melyhez a negyedéves projektcélok megvalósítása adja a legnagyobb intenzitást. Szerettünk volna tartalmilag és minőségileg is kíválót alkotni. Ha a Tervező egy évre vetítve képviselné ugyanezt a minőséget, akkor legalább 800+ oldalt tenne ki egy évre. Egy ekkora terjedelmű „könyvet” már nem szívesen cipelnénk mindenhová magunkkal.

Hitünk és legjobb tudásunk szerint alkottuk meg a Tervezőt és biztosra vesszük az általa nyújtott minőséget, így bármilyen felmerülő elégedetlenség esetén a vásárlástól számított fél éven belül készek vagyunk visszafizetni a teljes vételárat. A garanciánkről bővebben itt tájékozódhatsz: Garancia

Rendelésed teljesítését kérheted többféle módon, Foxpost automatába kérve ez 590Ft, de több darab Tervező rendelése esetén ingyenes szállítást is biztosítunk.

Határidőnapló jellege mellett nagyszerűen használható időmenedzselési, priorizálási feladatok elvégzésére egyaránt. Fitnesszel, pénzügyekkel vagy akár kapcsolatokkal kapcsolatos rendszerezési célokra is kiváló. Amennyiben új szokást szeretnél kialakítani, vagy egy meglévőt megerősíteni magadban, esetleg csökkenteni vagy elhagyni egy-egy károsnak ítélt szokásodat, jobb helyet keresve sem találnál.

A két Tervező csupán külső megjelenésében tér el egymástól, tartalmát tekintve azonosak, így rendeléskor kiválaszthatod, melyiket látnád és forgatnád szívesebben nap, mint nap.