NAP TERVEZŐ

Próbáld ki, és turbózd fel a fejlődésed

Meg fogsz lepődni, milyen teljesítményekre is vagy képes!

13 heti támogatás

A tervező tökéletes társad lesz az elkövetkező negyed évben, hogy megvalósítsd egyes céljaidat és rendszert vigyél a mindennapjaidba. 

Kockázatmentesen

Vásárlásodra 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. 
Több száz elégedett vásárló.  

Előző
Következő

BÁTRAN HASZNÁLD

Heti Önellenőrző Önfejlesztő mintaoldal

A KLASSZIKUS ÍRÁS CSODÁJA

Amikor kézzel írod le a céljaidat, elméd és figyelmed sokkal jobban Önmagadra és a céljaidra fókuszál. A digitális megoldásoknál hatékonyabban működik, így összességében jobban a segítségedre van.

DÁTUMOZÁS NÉLKÜLI NAPLÓ
- BÁRMIKOR ELKEZDHETED, FOLYTATHATOD

A tervezőbe Te magad írhatod bele az aktuális dátumot, így akkor kezdheted el kitölteni, amikor azt a legalkalmasabbnak ítéled a magad számára. Meg fogod látni, hogy a tervezés minden egyes perce megtérül a számodra.

KOMPAKT MÉRET, KÖNNYEN HORDOZHATÓ

Külsejének tervezésekor szempont volt az ideális méret, a könnyű hordozhatóság, az ellenálló minőség és az exluzív megjelenés

A5 méretű, és mindösszesen 380 gramm

Kemény borítója ellenállóbbá teszi a sérülésekkel szemben, bátran magaddal viheted bárhová

ÍZLÉSES MEGJELENÉS

A NAP felirat vaknyomással készült, így finoman bemélyed a táblaborítóba. A logo és díszítőelemek lakkal lettek kiemelve, így különlegesebbé téve az összhatást. A keményborító matt fóliával van bevonva. Otthoni és üzleti használatra egyaránt kiváló, elegáns megjelenést kölcsönöz.

Elegáns Fehér Napló
önfejlesztés felmérés önértékelés

ÉLETGYŰRŰ

A NAP Tervező a határidőnapló funkciója mellett az életed minden fontos területéről segít átfogó képet adni induláskor, és a negyedév leteltével újra értékelheted magadat és a fejlődésedet.

ÖNISMERET - CÉLOK

Életed különböző területein meghatározott céljaiddal összhangban, a tervező segíteni fog, hogy az általad kijelölt irányba haladj. Ezzel kapcsolatosan a napló ellát majd a megfelelő információval és feladatokkal ahhoz, hogy elérhető, megvalósítható és fenntartható célokat jelölj ki magadnak.

NEGYEDÉVES CÉLOK

A Tervező használatának kezdetén kijelölöd legfőbb céljaidat, majd a következő negyedévben folyamatosan a rajtuk lesz a fókuszod, így nem felejted el, miért is harcolsz. 

Egy negyed év éppen ideális arra, hogy olyan célokat valósíthass meg, melyek jelentős pozitív változást hozhatnak az életedbe, de mégsem túlságosan grandiózusak ahhoz, hogy túl nagy falat legyen belevágni. 

Az ilyen projekt jellegű célok által tudod legintenzívebben fejleszteni élethelyzetedet.

 

Belső Negyedéves Tervezés Mintaoldal - Napkönyv határidőnapló
Naptervező Mintaoldal Napkönyv tervező

NAPI SZINTŰ TERVEZÉS

Életed elkövetkező szakaszában garantáltan nagy szerepe lesz a napi szintű tervezésnek.

Minden nap időt és energiát takaríthatsz meg. A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden tervezéssel töltött perc többszörös időmegtakarítást eredményez.

A napjaid értékelésével és a levont következtetéseid által pedig képes leszel egyre jobb és jobb döntéseket meghozni az életedben.

HETI SZINTŰ TERVEZÉS

Heti bontásban látva és értékelve nagyobb rálátást biztosítasz magadnak, átláthatóbbá téve a teendőidet. 

Minden hét előtt döntéseket hozhatsz arról, milyen kihívásokkal kell szembenézned a következő héten, milyen tevékenységekre és kötelezettségekre szeretnél koncentrálni.

Ez a rövid tervezési idő segít produktívabbnak lenned, mert általa pontosan tervezett programmal vágsz neki a napjaidnak.

Heti Tervezés belső mintaoldal - Önfejlesztő Napkönyv Határidőnapló

Ha nem vagy maximálisan elégedett a termékünkkel, akkor kérésedre kertelés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.
Ezáltal bizitosítva vagy arról, hogy csakis előnyöd származhat a termékünk használatából. 

HÉTKÖZI FELADATOK

Támogatva az életed fejlődését, minden héten találni fogsz iránymutató feladatot és hasznos ötletet, amelyek teljesítése az életed változatos területein hozhatnak számodra apróbb vagy nagyobb javulást. 

BÓNUSZ TARTALOM

A Tervező végére helyeztünk egy Epilógus fejezetet, mely bemutat néhány, napjainkban talán legnélkülözhetetlenebb szemléletmódot.

Önmagával ezen rész már sokkal több hasznot hozhat az életedbe, mint a Tervező ára.

Gyakorlatban hasznosítható, és könnyen befogadható tartalommal töltöttük meg. Olvasásuk és valós alkalmazásuk téged szolgálnak majd,
élvezhetőbbé, nyugodtabbá, változatosabbá téve a életviteledet. -Persze mindez TŐLED függ!

Környezetvédelmi törekvés

FÁK ÜLTETÉSÉT TÁMOGATHATOD

Hány fát ültettél az elmúlt egy évben?
Lehet nincs lehetőséged rá, mert városban laksz, vagy nincs elég helyed hozzá.

Azért, hogy még többet adjunk a világnak, vállaljuk, hogy árbevételünk 10-%-át fák ültetésére fordítjuk vidéki saját területen.

Munkánkkal kifejezzük megbecsülésünket és törekvésünket egy élhetőbb, egészségesebb és környezettudatosabb világ felé. 

Környezetvédelmi háttérkép

BÁTRAN HASZNÁLD

HATÁRIDŐNAPLÓ ÉS HAGYOMÁNYOS TERVEZŐ

Teendőid rendszerezéséhez és napi szintű tervezéshez, időbeosztásod és találkozóid átlátásához, kialakításához. Mindennapi életedben, céljaidtól függetlenül is segíteni fog, hogy kevesebb idő alatt, hatékonyabban működhess. Az idő nem csak pénz, de az Életed is, így hatékonyabban bánni vele mindenképpen hasznodra válik majd.

KÉPESSÉGEID, SZOKÁSAID ÉS JELLEMED ALAKÍTÁSA

Minden eszköz a kezedben lesz egy új szokás felvételéhez, annak következetes gyakorlásához vagy akár egy általad károsnak tartott szokás csökkentéséhez, elhagyásához. Képességeink kibontakoztatása és új készségeink megfelelő megválasztása az egyik kulcsa sikereinknek.

EGÉSZSÉGES ÉLET

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos számunkra az egészséged! Szeretnénk, ha legalább annyira fontos lenne a magad számára is. Tudatos döntéseink a sporttal, táplálkozással kapcsolatban az életünk alapját képezik.

A NAP Tervező tökéletesen alkalmas arra, hogy segítsen az edzések, az étkezéssel kapcsolatos választásaid vezetésében, akár a vitaminjaid bevételének naplózásában, hogy egyre fittebb és egészségesebb lehess vagy megőrizd jelenlegi formádat.

VÁLLALKOZÁS A MAGAD SZÁMÁRA

Ha elkötelezett vagy a saját fejlődésed iránt, akkor látni fogod, hogy mind a szakmai, mind a személyes életed menedzselése egyaránt meghatározó. 

Te vagy az életed cégének vezérigazgatója. Felelősséggel tartozol a döntéseidért. Hogy kudarcba fullasztod-e, vagy sikerre viszed, az is Te felelősséged. Az életed véges, és Te döntöd el, hogyan teremted meg vagy használod ki a lehetőségeidet.

Azért alkottuk meg a NAP tervezőt, hogy ebben váljon tökéletesen a segítségedre.

RÓLUNK ÍRTÁK FACEBOOKON:

Tedd meg Te is! Tapasztald meg, és értékelj minket itt.

Napkönyv Tervező
5.0
Based on 9 reviews
powered by Facebook
Krisztián Fülöp
Krisztián Fülöp
2022-02-25T05:32:36+0000
Nagyon kreatív,új dolog a piacon.Nem találkoztam még csak hasonlóval sem korábban.Eddig csak google naptárat... használtam,viszont ez a termék meghaladta az elvárásaimat.Igényes,minőségi külső mellett hasznos,sokrétü belső tartalommal.Ajánlom.🙂read more
Róbert Kiss
Róbert Kiss
2022-02-24T20:45:40+0000
Nagyon jól felépitett tervező. Iszonyat sokat tanultam belőle, és magamról is. Nagyon köszönöm ,hogy létrehoztázok.... Gyorsan meg is kaptam🙏read more
Gábor Heiter
Gábor Heiter
2022-02-24T14:52:26+0000
Igényes, jól felépített és könnyen áttekinthető tervező, a szállítás is gyors és zökkenőmentes volt, köszönöm!
Gabriella Jarabi
Gabriella Jarabi
2022-02-24T13:20:32+0000
Igényesen kidolgozott, praktikus segítség; ajánlom azoknak, akik szeretnek tudatosan előre tervezni. A rendelésnél a... bénázásomat is rugalmasan kezelték, nagyon segítőkészek. Ezért külön köszönet!😊read more
Dóra Takács
Dóra Takács
2022-01-18T14:21:14+0000
Kedves Srácok! Gratulálok a Napkönyvhöz! Én előtte bullet journaloztam, de idő hiányában váltottam most erre és nem... bántam meg. Van 1-2 dolog, amit én személy szerint hozzáadnék, bővítettem is pár lappal 😀 És van, amit feleslegesnek érzek benne, de lehet, hogy másnak az jól jön benne.read more
Szabó Tünde
Szabó Tünde
2022-01-13T04:50:36+0000
Nagyon kreatív, új dolog. Végre elgondolkodtam, hogy mit is akarok valójában az életemtől, miket akarok elérni, és... hogyan tudom megvalósítani. Kevesebb dolog marad el,nem kell felesleges köröket futnom, és látom előre, hogy miket terveztem el magamnak. Valamilyen irányt szab a terveimnek. Csak ajánlani tudom másoknak is!read more
Kristóf Schneider
Kristóf Schneider
2022-01-12T21:06:52+0000
A lehető legjobb dolog ez a napló arra, hogy az ember célorientált maradjon még a legapróbb dolgokkal kapcsolatban is.... A sok kicsi cél elérésével és arra fókuszálásával lehet a nagyobb dolgok felé haladni, amiben elképesztő segítséget nyújt az a tudás, rendszerezés és formátum, amit ez a napló hozzátesz a mindennapokhoz. Kétség kívül egy magas minőségű termékről van szó, igenis olcsó ár-érték arányban. Bárkinek szívesen ajánlom és ajánlani is fogom! 🙂read more
Birics Gyula
Birics Gyula
2022-01-12T19:25:52+0000
Vásárlás követő napon már megkaptam, kíváncsian elkezdtem használni. 🙂
Bálint Dávid
Bálint Dávid
2022-01-11T08:13:34+0000
A napló használata ráébreszt, hogy mennyi felesleges hülyeséggel töltöm el a napjaimat, és eddig közel sem használtam... ki eléggé az időmet. Elgondolkodtatóak a kérdései, végre leültem és elgondolkodtam, hogy mit is akarok valójában az életemtől, miket akarok elérni, mikor akarom őket, és hogyan tudom megvalósítani. Kevesebb dolog marad el, mindig kipipálom, amiket megcsináltam, és látom előre, hogy miket terveztem el magamnak. Csak ajánlani tudom másoknak is!read more
Next Reviews