PÁROS CSOMAGAJÁNLAT

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Pároknak megterveztünk egy számukra rendkívül hasznos csomagot, mely az alábbiakat tartalmazza, kedvezőbb áron:

2 db NAP Tervező

Egy szürke és egy fehér színű NAP Tervező önfejlesztő határidőnapló, amely a már jól ismert módon és módszerekkel: kérdésekkel és feladatokkal segít felmérni a vágyott céljaidat és megtalálni a hozzájuk vezető utat!

A sokrétűen felhasználható naplónk a személyiségünk mélyebb megismerése és kiteljesítése mellett igen hatékony időmenedzsment eszköz is. Kiválóan alkalmas új pozitív szokások kialakítására és azok nyomon követésére, valamint a negatív szokások kiiktatására.

 


Ha többet szeretnél tudni a NAP Tervezőről kattints ide: 

Élménynaptár

Párok számára megalkottunk egy párkapcsolati élménynaptárt. Mint az a nevéből is kitűnik, arra szolgál, hogy az elkövetkező éven keresztül minél több pozitív közös kalandban, élményben, kapcsolati szempontból minél több minőségi idő eltöltésében vegyetek részt együtt, és jegyezzétek rajta a közös élményeiteket.

A falinaptár A/2 -es méretű.

Az éves tervezést megkönnyíti, hogy egyben látod az egész évedet, egyszerűbb megtervezni a programokat, utazásokat, munkákat, stb.
Megkönnyíti a közös élmények kitalálását, megtervezését, hiszen azok együtt történő megélése mind erősítenek egy párkapcsolatot.

Ehhez szeretnénk hozzátenni a magunkét! A naptárat  csak a csomagajánlatban tudod  megszerezni a mini ebookkal ⇨  

Mini e-book PDF

A csomaghoz ajándékként adunk egy párkapcsolati mini E-book-ot, amelyet a vásárlás után elküldünk az e-mail címedre. Úgy gondoljuk, hogy kevés olyan dolog van az életben, amely annyi örömöt, izgalmat, kielégülést, lehetőséget és boldogságot tudna okozni, mint egy jól működő párkapcsolat. Minél több időt szánsz a fejlesztésére, jobbá tételére, annál inkább képesek lesztek élvezni annak a gyümölcseit. Ehhez szeretnénk a teljesség igénye nélkül összegyűjtött gondolatainkkal, ötleteinkkel, meglátásainkkal, akár tanácsainkkal hozzájárulni ebben a formában.  Ha csak egy elakadáspontot sikerül megbeszélnetek, vagy akár csak egy új közös érdeklődési körötök, hobbitok, vagy egy emlékezetes, különleges randevútok következik belőle, az már önmagában megfizetethetetlen előrelépés.

A TELJES CSOMAG ÉRTÉKE: 20.980 Ft

PÁROS AJÁNLATUNK KERETÉN BELÜL CSUPÁN:

15990 Ft

INGYENES ÉS AKÁR KÖVETKEZŐ NAPI KISZÁLLÍTÁSSAL,
AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN!