RÓLUNK

A NAP Tervező segítségével Növelheted A Produktivitásod, pozitívabb szokásokat alakíthatsz ki és rendszere segítségével növelheted az életminőséged!

Barátommal a napló megalkotásakor fejenként több mint egy évtizedes folyamatos önismereti és önfejlesztési múlttal a hátunk mögött szerettük volna célul kitűzni, hogy a piacon fellelhető legjobb, leghatékonyabb és legminőségibb terméket hozzuk létre, és úgy hisszük sikerrel jártunk.

Tettük mindezt azért, mert úgy gondoljuk, hogy ha segítünk másoknak jobban megismerni önmagukat, ha segítünk másoknak a lehető legtöbbet és a legjobbat kihozni magukból, akkor a világ egy sokkal élhetőbb hellyé válik.

Nagyon szeretnénk, ha ennek az útnak a része lennél TE is!

Hisszük, hogy Önmagunk kiteljesítése által válunk képessé arra, hogy a legtöbbet adhassuk másoknak. Tudjuk, hogy ez egy piszok kemény vállalás, hogy néha egy kicsivel jobbnak lenni vagy egy kicsivel kevésbé rossznak is nagyon nagy erőfeszítéseket tud követelni, azonban nincs kétségünk afelől, hogy: Megéri! Ezért szenteltük első komoly vállalkozásunk célkitűzésének a NAP Tervező megvalósítását.

A Tervező segítségével Te is könnyebben válhatsz azzá az emberré, aki lenni szeretnél!

Azon dolgozunk, hogy megteremthessük számodra ennek a lehetőségét!

Kívánjuk, hogy Élj vele!

Napkönyv szerző, Szerkesztő

Szentpétery Dávid